Akvarisztika.info

akvarisztika a mindennapokban

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Akvarisztika a mindennapokban

akvarisztika.info

Kedves Akvarista!

Örömmel köszöntjük az akvarisztika elbűvölő és csodálatos világában.
Talán mondanunk se kell, hogy ez a hobbi, sokkal több változatosságot, szépséget biztosít, mint azt sokan gondolják róla.

A sokféle színes halból, vízinövényből olyan pompás élővilágot varázsolhat, mint amilyet szeretne. Ezalatt tanulmányozhatja halainak magatartását, vagy csak gyönyörködik szépségükben, abban a harmóniában, amely akváriumából kisugárzik.

Itt lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan kell az akváriumában elhelyezni a vízinövényeket, a halakat és a különféle természetes díszítő anyagokat , annak érdekében, hogy e parányi életközösség teljes harmóniában legyen.

Hasznos tanácsokkal, ötletekkel kívánjuk segíteni annak érdekében, hogy biztonságosan, szakavatottan hódoljon választott szórakozásának.

Törekszünk arra, hogy közérthetően és egyszerűen ismertessük mindazokat a szükséges tudnivalókat, amelyek nélkülözhetetlenek a vízinövények és halak beszerzésénél, szállításánál, elhelyezésénél. Így már a kezdetektől rendelkezhet mindazokkal az ismeretekkel, amelyek segítségével gondtalanul kezdhet hozzá hobbijához, az akvarisztikához.

Jó böngészést kívánunk!

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett!

 

Állatvilág

Szavazások

Mekkora a legnagyobb akváriumod?
 
Hány éve akvarizálsz?
 

Akvarisztika.info


© 2008 Minden jog fenntartva - akvarisztika.info - Webmester - PCMed.hu